Uw steun

Stichting Bergmansfonds heeft uw steun hard nodig.

Stichting Bergmansfonds heeft de steun van particulieren en het bedrijfsleven heel hard nodig. Particulieren kunnen bijvoorbeeld door middel van een legaat hun sociale betrokkenheid in de samenleving bevestigen.

Investeren in het Bergmansfonds levert uw bedrijf of instelling een hoog maatschappelijk rendement op. U brengt daarmee tot uiting dat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor u meer is dan een holle frase. Bovendien kan het de binding van personeel aan uw bedrijf versterken. Er zijn verschillende manieren waarop u de Stichting kunt steunen. Denk bijvoorbeeld aan donaties in het fonds in plaats van (relatie)geschenken, een jubileumdonatie of een joint promotion.

Draagt u zorg en welzijn in de regio Tilburg een warm hart toe, dan bent u bij Stichting Bergmansfonds aan het juiste adres. Uw sympathie kunt u uiten via verschillende schenkingsmogelijkheden, zoals:

  • een fiscaal aftrekbare schenking ineens
  • fiscaal aftrekbare langetermijnschenkingen, vastgelegd in een notariële akte
  • begunstiging door middel van een erfstelling of legaat,
    door een notaris vastgelegd in een testament

Neem contact met ons op!

Subsidie Stichting Bergmansfonds

  • Zorg- en welzijnssector
  • Midden-Brabant
  • Innovatief

subsidie-aanvragen

Subsidies voor projecten in de zorg- en welzijnssector, gericht op een kwetsbare groep mensen in de samenleving in Midden-Brabant, bij voorkeur met een voor de regio en/of sector vernieuwend karakter. Het fonds wil voor organisaties een stimulator zijn bij het realiseren van initiatieven, waarbij gezondheid in termen van veerkracht, functioneren en participatie wordt bevorderd. De focus ligt daarbij op de kracht en eigen regie van mensen.